İZMİR’DE TİCARET ODALARI’NI SEÇİM HEYECANI SARDI, TAKVİMLERİ BELİRLENDİ

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ticaret Borsası seçimli genel kurulları aynı gün 3 Ekim’de olacak. Ege Bölgesi Sanayicileri Odası (EBSO) seçimi ise 12 Ekim’de olacağı açıklandı.

İzmir’de kurulu bulunan ve Türkiye’nin ekonomisine de yön veren Ticaret, Borsa ve Sanayicileri Odaları Ekim ayında seçimli genel kurullarıyla 4’er yıllık  yönetim, meclis kurullarının ve başkanlarını belirleyecekler.

İzmir Ticaret Odası ve  İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulları’nın şu anda mevcut yöntemlerinden başka aday adaylıkları için açıklanma yapılmadı.

İzmir Tcaret Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli’den ise resmi bir açıklama  gelmezken aday adayı olarak ta her hangi bir isim açıklamada bulunmadığı öğrenildi.

EN SICAK VE HAREKETLİLİK EBSO’DA

Ancak  Ege Bölgesi Sanayicileri Odası Yönetim Kurulu ve meclis başkanı adayı Adayları isimlerini açıkladı. EBSO’nun Yönetim Kurulu Başkanlığına mevcut başkanın karşısına Mustafa Karabağlı aday olduğunu resmen açıkladı. Ender Yorgancılar’ında önümüzdeki günlerde basın toplantısıyla resmi açıklama yapacağım öğrenildi.

EBSO Meclis Başkanlığına ise mevcut başkanı hariç 2 aday adayı isimlerini açıkladı.

EBSO başkanlığına adaylıklarını açıkladılar

Ege Bölgesi Sanayi Odası(EBSO) seçimleri öncesi adaylar belli olmaya başladı. Gökçüoğlu ve Attaroğlu meclis başkanlığına aday olduklarını açıkladı İbrahim Gökçüoğlu’nun meclis başkanlığına aday olduğunu açıklamasının ardından Meclis Üyesi Hakan Attaroğlu’da aday olduğunu açıkladı. Mevcut Meclis Başkanı Salih Esen  ise  Başkan adayları belli olduktan sonra adaylığını açıklayacağını söyledi

İZMİR TİCARET ODASI SEÇİMİ 3 EKİM’DE

İzmir Ticaret Odası (İZTO) meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 3 Ekim’de, Gaziemir Fuar İzmir’de yapılacak.

İZMİR TİCARET BORSASI SEÇİMİ 3 EKİM

İzmir Ticaret Borsası (İTB) meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 3 Ekim 2022 Pazartesi günü, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.’de (İZFAŞ) yapılacak.

EBSO’DA SEÇİM TAKVİMİ 12 EKİM’DE

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 12 Ekim 2022 Çarşamba günü, Gaziemir Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir