TURUNCU IŞIKLA ADM VE GDZ ELEKTRİK FOLKART İŞBİRLİĞİYLE KADINA ŞİDDETE HAYIR KAMPANYASI

TURUNCU RENKLİ IŞIKLARLA ADM VE GDZ ELEKTRİK DAĞITIM VE FOLKART İŞ BİRLİĞİYLE KADINA ŞİDDETE HAYIR KAMPANYASI BAŞLADI

ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım Şirketi, Folkart Holding iş birliğinde, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası kapsamında Turuncu renkli ışıklarla farkındalık etkinliği başlatıldı. Etkinlik 16 gün sürecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aydın, Denizli ve Muğla illerinin elektrik dağıtımını yapan Adm Elektrik ile İzmir ve Manisa illerinin elektrik dağıtımını yapan Gdz Elektrik, kadına yönelik şiddetin son bulması için küresel ölçekte düzenlenen ve her yıl 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde başlayıp 10 Aralık İnsan Hakları Gününe kadar devam eden16 günlük aktivizm kampanyasına katıldı.

İzmir ve çevresinden sorumlu Gediz Elektrik Dağıtım Şirketi ( GDZ. A.Ş.) açıklama yaptı. Yapılan açıklamada,

“Gediz Elektrik olarak, kadına yönelik şiddetin asla bir bahanesi olmadığına dikkat çekmek için Birleşmiş Milletler örgütü UN Women Türkiye’nin başlattığı #BahanesiYok kampanyasına destek veriyoruz.

 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nden 10 Aralık İnsan Hakları Günü’ne kadar süren 16 günlük aktivizm kampanyasında yer alıyoruz.

  İş birliği yaptığımız  bu farkındalık projesinde Folkart’ın İzmir’deki projelerini ve elektrik aydınlatma direklerimizi turuncu renklendirerek, “Kadına Şiddetin Bahanesi Yok” diyoruz.

Folkart Towers’ın dev ekranları ise bu önemli mesajı, turuncu renk ve #bahanesiyok hastag’i ile duyuruyor.

Bu süreçte, eşit hayat yaklaşımımızla toplumsal cinsiyet eşitliğine önemli bir vurgu yapıyoruz.

#BahanesiYok, çünkü kadına şiddetin hiçbir mazereti olamaz!🧡” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir