KURBAN BAYRAMINDA KAZALARDA YİNE ONLARCA KURBAN

KURBAN BAYRAMINDA KAZALARDA YİNE ONLARCA KURBAN

Kurban Bayramı Tatilinde Trafik Kazaları: 7 Günlük Bilanço

Emniyet Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatilinin ilk 7 gününde yaşanan trafik kazalarına ilişkin verileri açıkladı.

Bayram tatilinin 7. günü olan 21 Haziran 2024 Cuma günü, 24 saatlik sürede 597 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 13 kişi hayatını kaybederken, 1007 kişi yaralandı.

Tatil süresince gerçekleştirilen denetimlerde, toplam 406.165 araç kontrol edildi.

Bu denetimlerde 21.209 araca hız ve radar işlemi uygulanırken, 39.021 araca diğer işlemler yapıldı.İlk 7 Günün Korkutan İstatistikleri

Kurban Bayramı tatilinin ilk 7 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) toplam 62 kişi hayatını kaybetti. Aynı dönemde 8.690 kişi ise yaralandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Uyarılar

Emniyet Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada bayram tatili dönüşlerinin başladığını belirterek, tüm uyarılara ve alınan önlemlere rağmen ölümlü ve yaralanmalı kazaların yaşandığını ifade etti. Açıklamada, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi.

Trafik Kurallarına Uyalım

Emniyet Genel Müdürlüğü, sürücüleri aşırı hız yapmamaları, araçlarda ve otobüslerde emniyet kemeri takmayı ihmal etmemeleri konusunda uyardı.

Açıklamada, “Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil! Yolun sonu Bayram olsun!” şeklinde çağrıda bulunuldu.

Trafik İzmir Altınyol

Emniyet Genel Müdürlüğü ilk 7 günün  bilançosunu açıkladı.

Kurban Bayramı tatilinin 7. günü 21 Haziran 2024 Cuma günü 24 saatlik sürede: 597 trafik kazası meydana geldi. 13 kişi hayatını kaybetti. Bin7 kişi yaralandı.

Bu güne kadar toplam 406165 araç denetlenirken  21209 araca hız ve radar işlemi, 39021 araca ise diğer işlemler  yapıldı.

Toplamda ise Kurban Bayram tatilinin ilk 7 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) dahil toplam 62 kişi hayatını kaybetti. Bayram tatilinin ilk 7 gününde 8690 kişi ise yaralandı.

trafik denetimleri

KURBAN BAYRAMINDA KAZALARDA YİNE ONLARCA KURBAN

Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada:

”Kurban Bayramı tatili dönüşü başladı. Tatilin ilk 7 gününde tüm uyarılara ve önlemlere rağmen maalesef ölen ve yararlanan vatandaşlarımız oldu. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim.!

Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil!  Yolun sonu Bayram olsun!”  Şeklinde çağrıda bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir