Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi

Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi

Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi, maç başka bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa’da karşılaştı. Sarı-kırmızılıların  1. dakikada 1-0 öne geçtiği müsabakada sarı-lacivertliler 3. dakikada sahadan çekildi ve maç tatil edildi.

Türk futbolunda bir süredir devam eden gerginlik Süper Kupa Finali’ne de yansıdı. Şanlıurfa’da yapılan final maçına Fenerbahçe U19 takımıyla çıkmıştı.

Maç başladıktan birinci dakikada Galatasaraylı Futbolcu İcardi’nin golü geldi. Bu golden sonra Fenerbahçe takımı santra bile yapmadan maçı terk etti. Sonrasında hakem Volkan Bayaslan maçı tatil etti. Kararı Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu verecek.

Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi

Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

İki takım Süper Kupa’yı ilk olarak 29 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan’da oynayacaktı fakat organizasyondaki aksaklıklar nedeniyle kulüpler ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ortak kararıyla maçın ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

TFF daha sonra 21 Şubat 2024’teki paylaşımında, kupanın Şanlıurfa’da oynanmasına karar verildiğini duyurmuştu. Maçta bu günkü gelişmeler yaşanmış oldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir