Gönül Sultanları’ adlı oyun gönülleri fethetmeyi  başardı

Gönül Sultanları’ adlı oyun gönülleri fethetmeyi  başardı

İzmir Kent Konseyi’nin desteği ile Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği’nce hazırlanan “Gönül Sultanları” isimli tiyatro gösterimi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mustafa Necati Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Şehirde tanınan, bilinen isimlerin oynadığı ‘ Gönül Sultanları’nda Avrasya Artistik Kuaförler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Aktivist Kuaför Harun Cici, İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Kemal Dağtekin ve “Mikrop Hikmet” lakabıyla tanınan İzmirli sanatçı Hikmet Durmuş, Ege Magazin Gazeteciler Derneği Başkanı Esat Erçetingöz, Mustafa Erduran  olmak üzere pek çok isim sahne aldı.

Semah ve Semazen gruplarının sahne aldığı, dünyaca ünlü Gönül sultanlarından Tarihsel mesajlarından estanteneler yer alan tiyatro oyunu seyircilerden büyük beğeni topladı.

Gönül Sultanları’ adlı oyun gönülleri fethetmeyi  başardı

Yönetmeninden metin yazarına, oyuncusundan sahne tasarımcısına, kostüm tasarımcısından ışıkçısına kadar tüm tiyatro emekçilerinin ve tiyatro severlerin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü kutluyorum.” Dedi

Ünlü Kuaför Harun Cici böylesine anlamlı bir günde düzenlenen bir etkinlikte bir araya gelmek gurur verici. Tiyatroyu çok seviyorum. Çünkü oynamak ve oyunlar izlemek çok güzel bir duygu.

 

Tiyatro oyunu seyircilerden büyük beğeni topladı, geceye katılan siyasi parti adayları da tiyatroyu çok beğendi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir