Takvimlere Manisalılar Günü! De girdi: Manisalılar, Kendi Günlerini Kutluyor

Takvimlere Manisalılar Günü! De girdi: Manisalılar, Kendi Günlerini Kutluyor

Manisalılar, Kendi Günlerini Kutluyor: Manisalılar Günü!

Manisalılar Günü’nün önemini ve kutlamalarıyla ilgili detayları vurgulayarak, Dr. Muzaffer Yurttaş’ın liderliğindeki platformun çağrısını aktarıyoruz,

Manisa’nın tarihi, kültürel ve turistik değerlerini dünyaya tanıtmak amacıyla harekete geçen bir grup Manisalı, “Manisa Şehir Araştırmaları Platformu”nu kurdu. Bu platform bünyesinde yapılan istişareler sonucunda, Manisa’nın tanıtımı için önemli bir adım atıldı: Her yıl Nisan ayının ilk haftası “Manisalılar Haftası” olarak kutlanacak ve ilk Pazar günü “Manisalılar Günü” olacak.

Platformun Başkanı Dr. Muzaffer Yurttaş, Manisa’nın daha iyi tanıtılması ve hemşehricilik bilincinin artması için bu adımın önemli olduğunu belirtiyor. Manisa’nın doğum yeri veya yaşadığı yer fark etmeksizin her Manisalı’nın bu şehre karşı ayrı bir sevgisi olduğunu vurgulayan Yurttaş, Manisalıların dünya çapında tanıtımına katkı sağlamak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ediyor.

Manisalılar Günü’nün kutlanmasıyla ilgili olarak gelecek planları da belirleyen platform, önümüzdeki yıllarda yüz yüze etkinlikler düzenlemeyi hedefliyor.

Bu etkinliklerde Manisa’nın tarihi alanları, el sanatları, yöresel ürünleri ve sanatçıları sergilenecek. Ayrıca, Manisa’ya özgü halk oyunları ve türkülerle renklendirilen etkinliklerle Manisalılar bir araya gelecek ve şehirlerini coşkuyla kutlayacaklar.Platformun çağrısıyla tüm Manisalılar, 1 – 7 Nisan tarihleri arasında Manisa’ya ait sevdikleri bir fotoğrafı #ManisalılarGünüKutluOlsun etiketiyle paylaşmaya davet ediliyor.

Bu sayede Manisa’nın güzellikleri daha geniş kitlelere ulaşacak ve şehrin tanıtımına katkı sağlanacak.

Manisa’nın sevilen isimlerinden Dr. Muzaffer Yurttaş’ın liderliğindeki Manisa Şehir Araştırmaları Platformu, Manisalılar ve Manisa sevdalılarının bir araya gelerek şehirlerini tanıtmak için büyük bir gayretle çalışıyor. Her Manisalı’nın bu çabaya katkı sağlaması bekleniyor.

Bu açıklama; Manisalılar Günü’nün önemini ve kutlamalarıyla ilgili detayları vurgulayarak, Dr. Muzaffer Yurttaş’ın liderliğindeki platformun çağrısını aktarıyor

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir