Atar, Liyakate dayalı yönetim anlayışı ile çalışacağız

KEMALPAŞA CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GALİP ATAR PROJELERİNİ PAYLAŞTI

Atar, Liyakate dayalı yönetim anlayışı ile çalışacağız

Proje tanıtım toplantısı düzenleyen AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, “Liyakate dayalı bir yönetim anlayışıyla Kemalpaşa’yı beraber yönetecek, sürekli hemşehrilerimizin yanında olacağız” Dedi.

Atar, geçmiş dönemde yaptıkları hiç bir projenin devam ettirilmediğini Kemalpaşa’yı yalnızlığa iyiliğini belirterek Kemalpaşa’yı Türkiye’nin incisi yapacağını da kaydetti.

Cumhur İttifakı AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, projelerini tanıtmak için Kemalpaşa Dere Mesire Alanı Atatürk Salonu’nda bir Proje Lansman Toplantısı düzenledi.

Halkın büyük ilgi gösterdiği proje tanıtım toplantısına AK Parti İzmir Milletvekili ve Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Cumhur İttifakı’nın yerel temsilcileri katılım gösterdi. Atar, “Sizlerle birlikte Kemalpaşa’nın kalkınması için bir aradayız. Kemalpaşa’yı hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için çıktığımız bu yolda Kemalpaşa’yı Türkiye’nin incisi yapacağız. Kemalpaşa’nın sorunlarını ve bu sorunlarının çözümlerini biliyoruz. Biliyoruz ki halka hizmet hakka hizmettir. Bu konuda hazırız ve kararlıyız. Ortak akıl ve istişare ile liyakate dayalı bir yönetim anlayışıyla Kemalpaşa’yı beraber yönetecek, sürekli hemşehrilerimizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Atar, Liyakate dayalı yönetim anlayışı ile çalışacağız

SANDIKLARI PATLATIN

AK Parti’nin 2019’da yapılan yerel seçimlerde Kemalpaşa’da seçimi kaybettiğini ancak önümüzdeki 31 Mart Yerel Seçimlerinde bunun tekrarlanmayacağını vurgulayan Kasapoğlu, “Bu inancı birlikte yürümek için, yeni bir başlangıcı yeni bir destanı yazmak için Bismillah demeye geldim. Bu güzel heyecan, inanıyorum ki Kemalpaşa ve İzmir için çok güzel bir neticeyi doğuracak. İnşallah bu destanı Kemalpaşalılar için hep birlikte yazacağız. Şarkıyı çok beğendim; “Galip Atar geliyor.” Samimi, gayretkar, dürüst bir kardeşiniz, Galip Atar. İnşallah Kemalpaşa’nın 5 yıldır hasret duyduğu gayret ve güveni, hizmeti bir Nisan sabahı başlatıyoruz. Kemalpaşa bu hasreti çok açık belli ediyor. İnanıyorum ki bu inançla ve gayretle Kemalpaşa olarak hem Kemalpaşa adına hem de İzmir Büyükşehir adına Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla tarih yazacağız. Biz bu ilçede AK Parti Belediyeciliğini gördük. Bu ilçeye çok güzel hizmetler getirdik. Bundan sonra da her alanda hizmet çıtasını yükseltmek adına yanınızda olacağız.  O yüzden bizim ayrılığa gayrılığa tahammülümüz yok. Bizim bu anlamda kardeşliğimizi göstermemiz lazım, iyi niyetli olmayan çabaları bertaraf etmemiz lazım. Bunu yolu kardeşlikten ve safları sıklaştırmaktan geçiyor. O yüzden 31 Mart’ta sandıkları patlatana kadar bizlere durmak yok” diye konuştu.

Kemalpaşa’yı Türkiye’nin incisi yapacağız.

HÜKÜMET OLARAK ARKASINDAYIZ

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise önceki seçimlerde kaybedenin Kemalpaşa olduğunu çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kemalpaşa’ya herhangi bir hizmette bulunmadığı belirterek, 31 Mart’ta seçimi kazanmak için çok sıkı çalışılması gerektiğinin altını çizdi. Kırkpınar, “Kemalpaşa’nın geçen bu 5 yıllık süre içinde hizmetlere ne kadar susadığını bu katılımdan da görmek mümkün. Sabredelim, 31 Mart’tan itibaren Kemalpaşa’da hizmet belediyeciliğine Galip Atar ile birlikte kavuşmuş olacağız. Bugün Kemalpaşa’daki eserlere baktığımızda hepsi bizim dönemizde olan eserler. Bizim olmadığımız dönemde Kemalpaşalıya hiçbir hizmet üretilmediğini görüyoruz. Biz bundan üzülüyoruz çünkü, kaybeden Kemalpaşalılar oluyor. Bizler daha önceki belediyecilik yaptığımız süreçlerde vermiş olduğumuz sözlerin 5 katı 10 katı eserler ürettik. Burada sizlerle paylaşacağımız eserlerin belki daha fazlasını bu 5 yıllık sürede kazandırmış olacağız. Bizler hükümet olarak sayın belediye başkanımızın sonuna kadar arkasındayız” şeklinde konuştu

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir