El Ele Kızılay Ormanına Cumhuriyet Anısına 2023 Fidan ile Türk Kızılay Haftası Özel Bir Etkinliği

El Ele Kızılay Ormanına 2023 Fidan Dikildi – Türk Kızılay Haftası’nda Özel Bir Etkinlik

Türk Kızılay Haftası ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında, Kızılay Karşıyaka Şubesi tarafından özel bir etkinlik düzenlendi. 29 Ekim ile 4 Kasım arasında gerçekleşen etkinlik, Sancaklı Mahallesi Kızılay Karşıyaka Hatıra Ormanı’nda 2023 adet fidanın toprakla buluşmasıyla renklendi.

Etkinlik, Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Hamurcu, İzmir Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertekin, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngür , İlçe Denetimli Serbestlik Müdürü Orhan Kaykaç, Türk Kızılay Teftiş Kurulu Daire Başkanlığı müfettişi Emre Şeker, Ege Bölge Afet Müdürü Murat Cebeci, siyasi parti başkanları, muhtarlar, sivil toplum toplumlarının temsilcileri, iş insanları, ve Denetimden Serbestlikten faydalanan hükümlülerin öldürülmesiyle gerçekleşti.

Türk Kızılay Haftası'nda Kızılay Karşıyaka Şubesi ve Karşıyaka Kaymakamlığının Organizasyonuyla 2023 Fidan Toprağa Dikildi

Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, etkinlikte yaptığı konuşmada, “7’den 70’e Türkiye hep birlikte Türkiye Yüzyılına Nefes olayı” yılı toprakla buluşan 2023 fidanının, Türkiye’ye nefes olma amacını taşıdığını vurguladı. Ayrıca, Türk Kızılay’ının kimsesizlerin kimsesi olduğunu ve bu etkinlikle Türk Kızılay’ının merhamet çınarını olarak önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade etti.

Etkinlikte protokol Üyeleri ve katılımcılar, kazma ve küreklerle fidanları toprakla buluşturup can suyu verdiler. Bu özel etkinlik, Türk Kızılay’ının 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak ve değer vermeyi gösterme amacını taşıyor. Yeşil Türkiye için taramaya devam ettiği belirtildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir