SAHİLDE 9 KÖPEK BALIĞI GÖRÜLDÜ

İzmir’in plajlarında bir anda ortaya çıkan 9 Köpek balığı paniği 7 şahsın hastanelik olmasına neden olduğu öğrenildi.

İzmir’in plajlarında daha önce pek rastlanılmayan, sahile bu kadar yaklaşan 9 tane birden köpek balığının gelmesi korku nedeniyle panik havasında kaçışmalara 7 kişinin yaralanmasına da neden oldu. Sahilin bir anda boşaldığı da gözlendi.

Sahil güvenlik ekipleri, olayı araştırırken, Uzmanlarda olayın bilimsel boyutlarını inceliyor. İzmir plajlarında türü henüz belirlenemeyen köpek balıkları ortaya çıkması, sahil bölgelerinde huzursuzluğa neden oluyor.

İzmir sahillerinde köpek balıkları nedeniyle korkan ve panikleyen 7 kişi ise hastanelik oldu. 112 Acil ekipleri olaylara müdehale ederken, panikleyen bazı insanlar ise kendilerini çadır altında güneşlenmek yetindi.

Bazı vatandaşlar ise “Aklımıza köpekbalıkları flimleri geldi. İster istemez panikledik, korktuk. Herkes te aynı tepkiyi veri.” Şeklinde duygularını ifade etti.

Öte yandan Karşıyaka ilçesindeki Mavişehir sahilinde sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından kıyıda gezerken köpek balığı görüldü. Cep telefonu kameralarıyla çekilerek sosyal medyada da paylaşıldı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir