GHO, ESKİŞEHİRSPOR’UN FORMA SPONSORU

GHO, Eskişehirspor’un Forma Göğüs Sponsoru Oldu

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle yurt geneline yayılan Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Eskişehirspor ile 1 yıllık forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Eskişehir Yeni Stadyum’da gerçekleştirilen toplantıya, Kulüp Başkanı Erkan Koca, Başkan Vekili Özgür Marankoz, GHO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çalgır, GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza, Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehirspor teknik heyeti ve taraftarlar katıldı.

Toplantıda ayrıca Eskişehirspor’un 2023 -2024 sezonunda giyeceği forması da tanıtıldı.

Eskişehirspor’a sponsor olan GHO firmasının yetkilileri tanıtım toplantısının bitiminde Eskişehir Yeni Stadyumu gezdi. Gezi sırasında bir grup Eskişehirspor taraftarı meşaleler yakarak tezahüratta bulundu.

GHO, KÖTÜ GÜNÜMÜZDE BİZE YOLDAŞ OLDU

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, sponsorluk tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, GHO’ya Eskişehirspor’un kötü gününde yoldaş olduğu için teşekkür etti.

Gelecek sezon mücadele edecekleri Bölgesel Amatör Lig’de tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Başkan Koca, “Eskişehirspor olarak kötü bir zamandan geçiyoruz. Bunu hemen atlatmamız gerekli. Bunun için hızlı bir reaksiyon gösterdik. Futbol endüstriyel bir sistem olarak sponsorlarla dönüyor. Sponsorluk anlaşmaları için maalesef ki, Eskişehir içinden firmalarla görüşmelerimiz olumsuz sonuçlandı. Şehir dışından sağ olsun GHO firması Eskişehirspor’a sponsor olarak bu kötü günümüzde bize yoldaş oldu. Onlara çok teşekkür ederiz. Biz transferlerimize devam ediyoruz. Bölgesel Amatör Lig’in en iyi oyuncularını kadromuza katmak için uğraşıyoruz ve kattığımıza da inanıyoruz. Taraftarımız, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz olarak şampiyonluk için kenetlendik. İnşallah ligin sonunda da taraftarımızla birlikte kupayı hep birlikte kaldırırız diye düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir