İZMİR NARKOTİK’TEN 500 KİŞİLİK OPERASYON

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden 500 kişilik İzmir Polisiyle operasyonlarda 5 ilçede eş zamanlı uyuşturucu tacirlerine karşı göz açtırılmadığı, halkın desteğinin önemin de altı çizildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü olarak uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik yaklaşık 5 aydır devam çalışmalar neticesinde; 150 ekip, 5 Özel Harekât ekibi olmak üzere 500 personel ve 1 helikopter, 8 Narkotik Dedektör Köpeğinin katılımı ile bir il dışı adres olmak üzere il merkezimiz, Torbalı, Bayındır, Tire, Kiraz ve Menderes ilçelerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, ” 500 kişilşk İzmir Polisinden oluşan 150 ekiple 45 şüpheli gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda; 49 Kg 750 gr Esrar/Skunk maddesi, 4.015 Adet Sentetik Ecza maddesi, 500 Adet Ecstasy maddesi ile çeşitli uyuşturucu türlerinden kullanıma hazır hale getirilmiş vatandaşlarımızı zehirlemeye yönelik uyuşturucular ele geçirilmiştir. Ayrıca bu işin ticaretin de kullanılan, 3 Adet Hassas terazi şle birlikte yine suç aleti olarak 1 Adet Ruhsatsız Tabanca ve 1 adet av tüfeği ile birlikte adet fişek ele geçirilmiştir.” Denilerek, açıklamada, “İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Şeklinde halkın desteğinin önemi de vurguladı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir