SAADET PARTİSİ İZMİR TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi İzmir Teşkilatı bayramlaştı

Saadet Partisi İzmir Teşkilatı’nın bayramlaşma programı, Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç’ın katılımı ile il başkanlığında gerçekleşti. İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyelerinin hazır bulunduğu programa çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, seçim sathında en çok çalışan teşkilatın Saadet Partisi olduğunu dile getirerek, “En çok gayret gösteren, fedakârlık yapan, özverili çalışan bizim partimizdi. Teşkilat mensuplarımız enerjilerini sonuna kadar kullandılar, inandıkları davadan taviz vermediler. Bunun sonucunda da Rabbim bizlere Mecliste 10 tane vekil nasip etti. Uygun şartlarda grup kurulmasını arzu ediyoruz. Genel Merkezler düzeyinde bunlar görüşülüyor. Teşkilatlarımız bu grubun Saadet Partisi çatısı altında olmasını istiyor. Neden böyle söyleniyor? Saadet Partisi dünkü bir siyasi parti değil. Mazisi yarım asrı geçen bir teşkilat. Erbakan Hocamızın mayasını verdiği, tohumlarını ektiği bir kültürden geliyor. Böyle bir teşkilatız.” diye konuştu.

Bayramın seçimlerin ardından imdada yetiştiğini ifade eden Erduran, “Herkes yoruldu, bedenen, zihnen, ruhen yorulduk. Bizlere yapılan iftiralar ve hakaretler karşısında yorulduk. Şöyle durup bir dinlenmek lazım. Dinlenmiş, gücümüz takatimiz yerine gelmiş bir şekilde ‘nerede kalmıştık’ deyip birlikte yürümek anlamında yeni bir enerjiyle teşkilat çalışmalarımıza tekrar başlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Erbakan Hocamızın istikametinden sapmayız

Partililere hitap eden Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç ise, “Mecliste vatanımıza, milletimize, vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmenin gayreti, çabası içerisinde olacağız. Bu seçimde kendi amblemimiz olmadan seçimlere iştirak ettik. Ancak bundan sonraki seçimlerde yine parti amblemimizle ve ismimizle seçimlere iştirak edeceğiz. Hazırlıklara da hemen başlamamız gerekiyor. Bu yaz döneminde ilçelerimize giderek hem teşkilatlarımızı hem de üyelerimizi ziyaret etmemiz gerekiyor. Teşkilatlarımızda eksiğimiz varsa bunları tamamlamalıyız. Baş müşahitlerimizi görevlendirmeliyiz. Bunların yanı sıra kadın ve gençlik teşkilatlarımızın bu çalışmaları kendi bünyelerinde yapmaları gerekiyor.” dedi.

Temel ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermediklerini kaydeden Kılıç, şunları söyledi: “Genel Merkezimizdeki hiçbir arkadaşımız ve milletvekilimiz, Erbakan Hocamızın işaret ettiği istikametten sapmazlar ve sapmayacaklar. Ben kendi adıma bunun sözünü veriyorum. Erbakan Hocamız bize ne öğretmişse, nasıl anlatmışsa, harfiyen aynı şekilde devam ediyoruz, hiçbir farklı bir fikir söz konusu değildir.”

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir