İNSANLARI ZEHİRLEYENLERE GEÇİT YOK, 130 KİŞİ YAKALANDI

 İZMİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLERİ KURTARMAYA ONLARCA NARKOTİK OPERASYONLARLA VE YÜZÜ AŞKIN KİŞİNİN DE ELE GEÇİRİLMESİYLE DEVAM EDİYOR

İzmir Emniyet Müdürlüğünce Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce genetiği değiştirilmiş maddelerle; insan hayatını mahveden, hatta ölümlere neden olan, toplumda vatandaşlar arasında kavgalara neden de olan, insana hoşmuş gibi gelen, gençlerin vücutta kalıcı travmaları sebep olabilecek, geleceğini, ailevi hayatını da mahvedecek, iç huzuru huzur bırakmayacak, gençleri zehirlemeye çalışanlara geniş kapsamlı operasyonlar düzenliyor.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Medya Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine büyük baskın düzenledi, “Bu kapsamında, 11-17 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 61 operasyonda; 130 şüpheli şahsa adli işlem yapılmış, 76 şüpheli tutuklanmıştır. 

Düzenlenen bu operasyonlarda; 2 kilo 419 gram esrar-skank  (genetiği değiştirilmiş  insana hoşmuş gibi gelen) 891 gram metamfetamin, 104 kök kenevir bitkisi, 203 adet ecstasy, 3bin217 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Bunlarla birlikte de ayrıca çeşitli tür ve miktarda satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu madde, 12 adet hassas terazi, 13 adet tabanca,  6 adet tüfek, 262 adet tabanca ve tüfek fişeği yakalandı.

 Ayrıca bu gibi suçtan elden edilen 109 bin 395 Türk Lirası ele geçirilmiştir. İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.” Şeklinde açıklamalarla kamuoyunun aydınlatılması çalışmalarına devam edildiği kaydedildi

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir