Son Dakika! BAYRAKLI KATİLİ ÇEŞME’DE YAKALANDI

Geçtiğimiz günlerde Bayraklı’da buzdolabında bulunan üçü kadın bir erkeğin katili Çeşme’de yakaladığı öğrenildi. Cinayetlerin işleyerek yurt dışına kaçmaya çalışan bir zanlı şahıs çeşmede yakalandı, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SON DAKİKA!: KATİL YAKALNDI

DİKKAT! İzmir’de korkunç cinayet;  Buzdolabında 4 ceset bulundu! Valilik açıklama yaptı!

İzmir’de derin dondurucuda 4 ceset: Katil sevgili yakalandı

İzmir’de 3’ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunmasıyla ilgili katil yakalanırken, olayla ilgili ayrıntılar ise beli oluyor.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu içinde yabancı uyruklu 4 kişinin cesedi bulundu. İzmir Valiliği, perde arkası bilinmeyen olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3’ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1’i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir.” Denildi.

KAN DONDURAN AYRINTILAR

İzmir metropol ilçelerinden Bayraklı’ya bağlı Adalet Mahallesi’nde koku gelmesi  ihbar üzerine girilen 3 katlı bir evde hepsi Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanymova, Leyla ve Lacyn Keldiyarova adlı 3 kadının cesetleri parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bbulundu anlaşıldı. Yetkililerden alan bilgilere göre, polis ekiplerinin evde yaptığı aramalarda R.N. isimli bir erkeğin cesedinin ise buzdolabında olduğu tespit edildi. Bulunan cesetlerin anne ve iki kızına ait olduğu, buzdolabındaki erkek cesedinin ise aynı evde yaşayan kızlardan birinin erkek arkadaşına ait olduğu belirtildi.

KATİL ÇEŞME’DE YAKALANDI

Katil zanlısı olduğu tespit edilen ve Çeşme’de çalıştığı belirtilen Türkmenistan uyruklu kişi ise olay sonrası yurt dışına çıkmak için kaçtığı Çeşme’de yakalandı. Katil zanlısının öldürdüğü anne ile sevgili olduğu belirtilirken katledilen kişilerin de olay öncesi ilaçlı içecekle uyutulduğu öğrenildi. Siyasi veya başka boyutu var mı? Şeklinde olayla ilgili soruşturma geniş çsplı devam etetiği de açıklandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir