AGRIEGE İSTANBUL FUARI’NDA

AGRIEGE TARIM GIDA FiRMASI, İSTANBUL TARIM FUARI’NDA YERİNİ ALDI

Agrıege Tarı Gıda Firnası, İstanbull’da düzenlenen Uluslararası 7. Türk – Arap Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı’nda yerini aldı. Bitki besleme ürünlerinin üretimi, ithalatı, ihracatı ve tarım sektörünün taleplerine cevap verebilmek amacıyla Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ertürk, tarafından 2017 yılında İzmir’ de kurulan firmanın hedefini, tarım sektörüne geniş çaplı hizmet verebilmek için teknoloji ve Dünya tarımını takip ederek vizyonumuzu ve ürünlerimizi geliştirerek ülke tarımına katkı sağlamaktır.”Şeklinde açıkladı.
Firnayla ilgili bilgiler veren Ertürk, “AGRIEGE; konusunda uzman teknik kadrosu ve pazarlama ağı ile yenilikçi, inovatif, doğa dostu ve kaliteli ürünleri yerli üreticilerimize kazandırmayı kendine hedef edinmiştir. Agriege Tarım Olarak; Misyonumuz, Sağlıklı bir yaşam sürdürmenin yolunun toprağa değer vermenin öneminin farkındayız. Bu nedenle toprakları korumaya gönüllü olarak hazırız.” Diye konuştu.
Ertürk, “AGRIEGE TARIM;
Daima müşteri beklentilerini, toplum ve çevre için temel esasları, yürüttüğü bütün faaliyetlerinde öncelikli olarak dikkate almak, Daima iş ortaklarına en yüksek kalitede ürün desteği sağlamak ve onları memnun etmek, Daima yeni amaçlar ortaya koyarak değerini yüceltmek ve sorumluluklarının bilincinde taviz vermeden çalışmak, Daima çevreyi, toplumu, ürünü ve toprağı korumanın öneminin bilincinde çalışmak ve üretilen ürünleri hizmete sunmaktır.” Şeklinde de firmanin misyonunu vizyonunu ve hedeflerini açıkladı.(Mehmet Ertürk ile görüşüldü, açıklamalar şirket sitesinden alıntıdır)

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir