ZEHİR TACİRLERİNE BİR HAFTADA ONLARCA OPERASYON

İZMİR POLİSİNDEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BİR HAFTADA, ONLARCA OPERASYONDA YÜZLERCE ŞÜPHELİDEN ONLARCASINA TUTUKLAMA

İzmir Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele kapsamında, bir haftada Onlarca operasyonda yüzlerce şüpheli yakalanarak Onlarcasına tutuklama kararı çıktı.

İzmir Polisi, Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarıyla Mücadele Şube ekiplerince, 21-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 58 operasyonda; 122 şüpheli şahsa adli işlem yapılmış, şüphelilerden 72 şahıs tutuklanmıştır. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Medya Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada; “21-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda; 11 kilo 696 gram esrar-skank,  2 kilo 760 gram metamfetamin, 74 gram kokain, 642 adet ecstasy,  2 bin 48 adet captagon, 7 Bin 372 adet sentetik ecza ile çeşitli uyuşturucu türlerinin de aralarında bulunduğu ve satışa hazır hale getirilmiş vaziyette bir miktar uyuşturucu madde ile satış ve paketlemede kullanılan  8 adet hassas terazi yakalandı.

 Ayrıca gençleri ikna etme veya tehdit ve de terör estirmek gibi eylemlerde kullanılabilecek, şüpheli şahslara ait, 24 adet tabanca,  5 adet tüfek ile birlikte 112 adet tabanca/tüfek fişeği yakalandı.

Yine yapılan aramalarda, suçlardan elden edildiği tahmin edilen 69 bin 140 Türk Lirası ele geçirilmiştir. İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir