DEÜ KİRAZ’DA ONKOLOJİ HASTANESİ AÇIYOR

Dokuz Eylül Üniversitesi'(DEÜ)nde Kiraz’a iki müjde birden verildi. DEÜ Hastanesi, Kiraz İlçe merkezine onkoloji Hastanesi açıyor.

Yerini Kiraz Belediyesinin verdiği, adının DEÜ Bakırçay Onkoloji Hastanesi olacağı, 6 ayda faaliyete geçeceği müjdesi de verildi. Bir diğer müjde ise Hayvan barınağında ki idari bina taşınarak yerine Hayvan Hastanesi ile bölgede vatandaşları gezebileceği bir sosyal alan olacağı müjdesini verildi.

DEÜ KİRAZ’DA ONKOLOJİ HASTANESİ AÇIYOR

Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ)’nden Kiraz’a iki müjde birden verildi.

DEÜ ve Kiraz Belediyesi iş birliğinde açılan Geçici Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılışından sonra Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu’nun evsahipliğinde Hisartepe Kafeye geçildi. Buradaki yemekte Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof Dr Nüket Hotar, Kiraz İlçe Kaymakamı Onur Titiz ve Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu’nun ilçe Emniyet Müdür Emrah Erdem, DEÜ Kiraz Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof Dr Zafer Bulut, ilçe Sivil Toplum Temsilcileri kadın vatandaşlar hazır bulundu.

İKİ MÜJDEYİ HOTAR AÇIKLADI

DEÜ Hastanesi, Kiraz İlçe merkezine onkoloji Hastanesi açıyor. Yerini Kiraz Belediyesinin verdiği, adının DEÜ Bakırçay Onkoloji Hastanesi, 6 ayda faaliyete geçeceğinin müjdesi de verildi. Bir diğer müjde ise Hayvan barınağında ki idari bina yerine Hayvan Hastanesi, bölgeye de vatandaşları gezebileceği bir sosyal alan yapılacağı müjdesini verildi.

DEÜ ve Kiraz Belediyesi iş birliğinde ile açılan Geçici Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılışından sonra,  Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu’nun evsahipliğinde Hisartepe Kafeye geçildi. Burada Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof Dr Nüket Hotar, bir konuşma yaparak iki müjdeyi açıkladı. Rektör Prof Dr Hotar, “Açılışta söylediğim müjdeleri merak etmişsinizdir, Şimdi size o iki müjdeyi açıklıyorum. Kiraz Belediyesinin yerini verdi, Onkoloji Hastanesi açıyoruz. Yerini Belediyemiz verecek hasteneyi biz yapacağız. 6 ay sonra gibi açmayı da planlıyoruz. İkinci müjdeyi de açıklıyoruz. Az önce Belediye Başkanı güzel bir şey söyledi. O hayvanlara sokak hayvanı demiyelim. Sahiplenilmemiş hayvanlar diyelim. Açılışının yaptığımız Geçici Hayvan Rehabilitasyon MMerkez’indeki  idari binayı taşıyoruz. Yerine Hayvan Hastanesi yapıyoruz.” Dedi.

Kiraz Belediyesi Başkanı Saliha Özçınar Kutlu da yakın zamanda onkoloji hastalığından kalbine yeni düşerek babasını kaybettiğini söylerken duygulandı sözlerine bir süre ara verdi. Kutlu, “Hiç kimsenin babasının annesi onkoloji hastalıklarından ölmesin. Belediye olarak yerini biz vereceğiz belirledik. Bölgeye hizmet edecek Bakırçay Onkoloji Hastanesi’nide DEÜ Hastanesi yapacak. Herkese teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

HOTAR’A ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Daha sonra Başkan Kutlu, anneler günü sürprizi yaparak günün anısına Rektör Prof Dr Hotar‘a çiçek ve kahve fincanı takımı hediye etti. STK  temcilcisi kadınlarda Hotar’a hediyeler verdi .

Program, STK temcilcisi kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirmiyle sona erdi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir