ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE POLİSİ, KATİLİ YURTDIŞINA KAÇARKEN YAKALADI

BAYRAKLI’DAKİ OLAYLA İLGİLİ İZMİR ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ POLİS EKİPLERİ, KATİLİ YURTDIŞINA KAÇARKEN YAKALADI

Ramazan bayramı ikinci günü 22 Nisan 2023 Cumartesi günü saat:22.00 sıralarında İzmir’in merkez Bayraklı ilçesi Gümüşpala Mahallesi’nde bulunan Cadde Kıraathane isimli işyerinde meydana gelen olayda bir şahsın öldürüldüğü ve 5 şahsın ise yaralandığı bir saldırı gerçekleştirdiği olay sonunda İzmir polisi operasyonlar düzenlendi.

Olay yerinde yapılan inceleme ve olayla ilgili yapılan aramalarda, işyeri kurşunlama, kasten öldürme ve kasten yaralama olayının failleri İzmir Polisinin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Medya Halkla İlişkiler ve Protokol şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Şahısların arasındaki husumetin geçmişe dayandığı, geçen hafta M. D. Ç. isimli şüphelinin karşı grup tarafından darp edildiği ve olayı da bu yüzden tasarlayarak gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. 

Şüphelilerin olayı gerçekleştirdikten sonra Selçuk ilçesine kaçtığı, Kuşadası ilçesinde irtibat kurduğu organizatörler aracılığıyla yasadışı yollardan yurtdışına kaçmaya çalıştığı öğrenilmiştir.

İzmir Polisi olarak şüphelilerin Efes Selçuk ilçesinde saklandığı adrese yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. Yapılan operasyonlarda olayla ilgili şüphelileri M. D. Ç.  ve C. K. ile birlikte şüphelilere yardım ve yataklık eden (6) şüpheli de  olmak üzere toplam (8) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Söz konusu olayla ilgili adreste yapılan aramada; 4 adet tabanca, 31 adet fişek, bir adet kasatura da ele geçirilmiştir.  Şüpheliler, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne intikal ettirilmiş olup, işlemleri devam etmektedir.“ Şeklinde açıklama yapıldı

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir