MHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIMI

MHP İzmir Milletvekili adayları tanıtım toplantısı Balçova Termal Kardelen toplantı salonunda düzenlenen törenle basına tanıtıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili adayları tanıtım töreni AK Parti İzmir İlile aynı günde gerçekleştirilen yoğun katılımla gerçekleştirildi.

MHP milletvekli aday tanıtın töreninde 14 Mayıs 2023’te yapılacak genel seçimler için son 30 gün içinde sıkı çalışma vurgusu yapıldı.

14 Mayıs 2023 seçimlerinin Türk demokrasisi için bir yol ayrımı olduğunu ifade eden MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Bu yol ayrımı Türk milliyetçilerine büyük bir vazife atfediyor. Bayrak ve vatan toprağa sahip çıkma vazifesi yine milliyetçilere verildi. Türkiye’nin karanlığa gömülmesi İslam ve Türk dünyasının karanlığa gömülmesi demektir. Bölgesel ve küresel güç olma yolunda büyük mesafe kaydetmiş Türk milleti, yürüyüşü atalete uğramasın diye CHP, PKK, Davos ve FETÖ’nün eline bırakılmamalıdır. Önümüzde 30 gün var. 30 günde emeğini, terini ve mücadelesini esirgeyen vebal altındadır. Her gönüldaşımız vazifesini yapmalıdır. ” Şeklinde konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir