SEVMEDYA ÖDÜL TÖRENİ 3 NİSAN’DA

SevMedya Yayın Grubu’nun geleneksel olarak her yıl vereceği “Topluma Merhaba Ödülleri” 3 Nisan 2023 pazartesi akşamı sahiplerini buluyor. İzmir Devlet Opera ve Balesi Elhamra Sahnesi’nde gerçekleşecek törende 7 dalda (siyaset, ekonomi, kültür/sanat, spor, medya,  müzik, sivil toplum )  halk oyuyla belirlenen kişi ya da kurumlara ödülleri takdim edilecek.

Number One Türk TV den yayınlanacak gecenin sunucuları Ümit Tunçağ ve Aylin Çukur olacak. Piyano sanatçısı Ünal Mavigöz’le açılacak gece 2022 ‘nin Yıldızları’na ödüllerin takdimi ile devam edecek.

Gecede Hey Dergisi’nin unutulmaz genel yayın yönetmeni Hulusi Tunca özel ödülünü Süheyl ve Behzat Uygur alacak.

Topluma Merhaba Ödülleri töreni ise Oscar tarzında yapılacak ve en çok oy alan 5 adaydan kazananı ödülü takdim edecek olan bir Sevmedya çalışanı açıklayacak.

Gecede ülkemizin önde gelen sanatçılarından Perim Hamidoğlu ve Hülya Ardıç 4 el piyano resitali verecekler.

Basın mensubu arkadaşlarımızı gecemize bekliyoruz. Medya mensupları için akreditasyona gerek yoktur, basın kartlarını girişte göstererek etkinliği izleyebilirler. TV Yayını nedeniyle salon kapıları 20:00 de kapanacağı için geç kalınmamasını özellikle rica ediyoruz.TV çekimi ya da canlı yayın yapacak kurum, kuruluş ya da arkadaşlarımızın ise en geç 19:30 da salonda olmaları gerekmektedir

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir