BİLAL DOĞAN,  AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İzmir’in tanınmış iş insanı ve simalarından Bilal Doğan,  AK Parti’nin İzmir Milletvekili aday adayı oldu. İzmir’in sevilen simalarından Merhum  Işılay  Saygın’la da siyasette yolu kesişen Bilal Doğan adaylığını açıkladı.

 Doğan,  Facebook hesabından yaptığı açıklamada şunlara değindi ;  “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve “Büyük Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla AK Parti’mizden 28. Dönem İzmir 1. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurumu İzmir İl Başkanlığı’mıza yapmış bulunmaktayım. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği hedefler doğrultusunda çalışmak ve bu kutlu davaya katkı koymak adına çıktığım bu yolda, siz değerli teşkilat mensuplarımız ve sevenlerimizle beraber omuz omuza çalışacağıma gönülden inanıyor ve kıymetli desteklerinizi  bekliyorum.

Ayrıca, bu kutlu yürüyüşe daha iyi hizmet edebilmek adına hizmet yarışına giren tüm aday adayı  dava ve yol arkadaşlarıma gönülden başarılar diliyor hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun…”

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir