ASRIN FELAKETİNDE ALABORA OLDULAR

Kahramanmaraş merkezli Asrın Felaketi’ni yaşandığımız Milletin acılı günlerinde suş işleyen, fırsatçılık yapan, Liderliğini Reis kod isimli Soner Taşoku’nun yaptığı, Suç Örgütü ve mensuplarına yönelik operasyonlar düzenlenmişti.

Mafya tabir edilen suç örgütüne yönelik 28.02.2023 ve 01.03.2023 tarihlerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 25 şüpheli şahıs yakalanarak 03.03.2023 günü adli mercilere sevk edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler ve Protokol şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Adli mercilerce suç örgütü şüphelisi 25 şahıstan 6’sı Savcılıktan serbest bırakılmış,  bir şahıs hakkında ise Adli Kontrol hükümlerini yerine getirme şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonlarda yakalanarak gözaltına alınan şüpheli 18 şahıstan ise tutuklanmıştır. Ayrıca; yine aynı operasyon kapsamında, yasadışı silah ve mühimmatı kaçakçılığı ve ticareti yapan şahıslara yönelik 28.02.2023 tarihinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda yakalanarak adli mercilere sevk edilen 7 şüpheli şahıstan biri hakkında Adli kontrol hüküm şartlarını yerine getirmek kararı ile serbest bırakılmıştır. Olaylarla ilgili şüpheli şahıstan 6’sı tutuklanmıştır. Böylelikle, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleşen *ALABORA OPERASYONU* neticesinde toplam şüpheli 24 şahıs yakalanarak tutuklanmıştır.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir