İZMİR POLİSİ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELESİ DEPREM FELAKETİNDE DE HIZ KESMİYOR

İZMİR POLİSİ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELESİ DEPREM FELAKETİNDE DE HIZ KESMİYOR

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan ve yalanlara karşı operasyonları her türlü felakete olduğu gibi Asrın Felaketi’nde de hız kesmiyor.

İzmir’de uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapan, depolayan uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çeşme büro ekipleri ve Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olarak İzmir’in sahil ilçesinde 2 adres ve 1 araçta gerçekleştirilen operasyonda; 1 kilo 358 gram esrar, 112 kök Hint Keneviri uyuşturucu madde yetiştirmede kullanılan çok sayıda teçhizat ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın Hakla İlişkiler ve Protokol şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Olaylarla ilgili şüpheli şahıslar hakkında Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilfi. Olaylarla ilgili 2 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır. İzmir Polisi olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir. “ Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

 Öte yandan gözaltına alınan 9 şüpheliden, 4 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Mevcutlu olarak adliyeye götürülen 5 şüpheli Tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilmiş, mahkemeye sevk edilen 5 şüpheli ise Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldığı da öğrenildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir