ESNAF GELİRİNİ DEPREM BÖLGESİNE BAĞIŞLIYOR

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, Kahramanmaraş merkezli Pazarcık 7,7 şiddettindeki ve Elbistan’ın Erin bölgesinde ki 7,6 şiddetinde meydana gelen 2 ayrı Yüzyılın Afetini olan depremlerde, arama/kurtarma çalışmalar devam ederken, yaraların da sarılmasına çalışılıyor. Türk milletine her türlü maddi ve manevi yardımlarını seferber etti. Bölgeye her türlü destek ve yardımlar devam edereken bazı esnaflar da yardımlaşma adına gelirlerini bağışlama kararı aldı.

İzmir metropol ilçesi Karabağlar Aydın Mahallesi’ndeki Berber Erhan Özkana’da gelirini bağışlama kararı aldı.

 Özkan Berber, Erhan Özkan’da en yoğun müşterisinin olduğu Cuma ve Cumartesi günkü gelirlerinin tamamını AFAD aracılığı ile Kahramanmaraş Depreminde ki vatandaşlara gönderme kararı aldığını söyledi.

Taşın altına elimi koymak istediğini belirten Özkan, “Ben oraya gidemedim ama hiç olmazsa biraz da olsa katkım olsun yardım edeyim dedim. Bu kararı aldım. Traş ücretini belirlemeyi de müşterinin kendi isteğine bıraktım.” Dedi.

Traş olmaya gelen müşterileri de yardımı çok anlamlı bulduklarını belirterek “Özkan’a destek olmak için bizde katkı veriyoruz. Çok güzel bir karar.” Şeklinde duygularını ifade etti.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir