SAHTE ENGELLİ RAPORUN’DA 21 TUTUKLU, 8 KİŞİDE SERBEST KALDI. 329’UNUN SORGULAMALARI SÜRÜYOR

SAHTE ENGELLİ RAPORU 21 TUTJKLU, 22 ADLİ KONTROL ŞARTILA TUTUKDUZ, 8 KİŞİDE SERBEST KALDI

Geçtiğimiz günlerde Sahte engeli raporu düzenleyen şüpheli kişi 380 kişi yakalandı.  Bunlardan 21‘i tutuklandı, 22 Şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kalırken, 8 kişi ise serbest bırakıldı. Kalanların 329 şüpheli şahsın ise sorgulamaları halen  sürüyor. Tutuklular arasında henüz doktor tutuklu bulunmadığı da öğrenildi.

Sahte engelli raporu alarak “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Nitelikli Dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik” suçlarını işlediği tespit edilen ve gözaltı kararı verilen 53 şüpheliden, 51’i yakalanmış işlemleri tamamlanmış ve bugün adliyeye sevk edilmiştir. Sevk edilen,  Y.Ö, H.C, B,O, N.A, N.T, F.O, İ.L, S.S isimli 8 şüpheli savcılıktan serbest kaldı.

Diğer şahıslardan; Y.T, M.K, M.A, T.K, A.A.İ, A.T, A.Ç, Ç.Ü, H.T, H.B.G, İ.M, İ.A, K.Ö.S, N.P, N.J, R.K, Ş.A, M.S, A.G, N.B, M.B, M.E isimli 22 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüpheli şahıslardan:  Ş.Ö, İ.Ö, U.Ö, M.A, A.S, H.G, D.Ö, K.T, Ö.K, A.E, Ç.K, E.Ç, G.İ, H.Ş, H.T, M.Y, N.T, N.C, N.B, R.Ü, S.K isimli 21 şüpheli ise tutuklandığı açıklandı. Şüpheli 380 şahıslardan 329’un ise halen sorgulamaları sürüyor.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir