FENERBAHÇE DERBİ DEPLANSMANI (3-0) GALATASARAY’IN OLDU

HAKEME RAĞMEN  DERBİ DEPLANSMANI (3-0) İLE GALATASARAY’IN OLDU

Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı 0-3 Galatasaray galibiyetiyle bitti. Fenerbahçe evinde ezeli rakibine yenilmiş oldu. Hakemin bariz hatalarıyla birlikte birçok gol  pozizyona giren Galatasaray ilk yarıyı 2. Golün VAR’da 4 dakika incelenmesinin ardından 2-0 bitirdi İkinci yarıda Fenerbahçe takımın ilk dakikalarda baskılarını artırdı. Birçok gol pozisyonuna da girdi, ancak gol atmasına yetmedi.

İkinci yarının son dakikalarında Galatasaray üstünlüğü tekrar ele aldı. 90 dakikada da 2-0 biten maç uzatma dakikalarının 10’cu dakikasındaki golle Galatasaray takımı maçı 3-0 galibiyetiyle sonuçlandırmış oldu. Derbi maçında ilk yarıda bGS bir sarı kart gördü, FB ise ikinci yarıda bir kırmızı kart ile 10 kişi kaldı.

Derbiyi rakip sahada alan takım sevinirken evsahibi takım ve Stadın yüzde 100 Fenerbahçe taraftarıyla dolu olmasına rağmen evsahini takım taraftarlarına sevinç yaşatamadı.

Zaman zaman sahaya yansımadı maddeler de atıldı. Ancak maçın oynanmasına engel olunmadı.

Futbol yorumcular ise GS’yın 6 gol atabileceğini iddia ettiler.

Süper Lig’de Fenerbahçe dün Kadıköy’de ezeli rakibi Galatasaray’a 3-0 mağlup oldu ve puan farkı 4’e çıktı. Derbide goller Oliveira, Kerem ve Icardi’den gelirken, Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci kırmızı kart gördü. Maçta öne çıkan anlardan birisi de taraftarın Altay Bayındır’a isyan etmesi ve Ferdi’ye tezahürat yapmasıydı.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi Kadıköy’de Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi’nin golleriyle 3-0 mağlup ederek unutulmayacak bir galibiyet aldı. Fenerbahçe ile puan farkını 4’e çıkaran Galatasaray ligde tam 7 maç üst üste kazanmayı başardı. Gergin anların da yaşandığı derbide öne çıkan detaylar oldu. Özellikle Jorge Jesus’un geç hamle yapması ve İrfan Can Kahveci’nin kırmızı kart görmesi tepkilere neden oldu

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir