İZMİR POLİSİNDEN SEVKİYAT YAPAN ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK OPERASYON!

İzmir polisinden uyuşturucu sevkiyatı yapan, vatandaşları zehirleyen, tacirlere yönelik büyük operasyon! yapılan iki ayrı operasyonla 23 kiloya yakın uyuşturucu madde ve silah ile mermileri yakalandı.

İzmir’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat Şubesinin koordineli çalışması sonucunda iki ayrı operasyonda 23 kiloya yakın uyuşturucu madde yakaladı. Alınana ihbarı değerlendirerek düzenlenen ilk operasyonda, İzmir ili metropol Bornova ilçesinden giriş yapmak üzere olan bir araç durduruldu. Yapılan aramada, aracın içerisine zula yerlerde, 6 Kilo 465 Gram MetamFetamin maddesi ile şüpheli şahıslara ait olduğu iddia edilen Ruhsatsız tabanca ve çok sayıda tabanca fişeği ele geçirildi. Şüpheli şahısların Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edildi. Şüpheli şahıs (S.D.) tutuklandı.

Diğer operasyonda ise yine İzmir’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi elde edildi. İzmir Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kemalpaşa ilçesinde durdurulan kamyonda gerçekleştirilen operasyonda ise; 16 Kilo 325 Gram Skank maddesi ele geçirilmişti. Bu operasyonda da İzmir Polisi başarılı bir operasyona imza atarak şüpheli şahısların Emniyetindeki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edildiği öğrenildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; “İlk operasyonda yakalanan şüpheli (S.D.) tutuklandı. İkinci operasyonda yakalanan 3 şüpheliden; 2 şüpheli (N.A. ve  M.K.) tutuklanmış, diğer şüpheli (S.T.) ise Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. İzmir Polisi, olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Şeklinde bilgilere yer verildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir