İZMİR POLİSİ İKİ AYRI OPERASYON İLE KİLOLARCA UYUŞTURUCU MADDE YAKALADI

İzmir Polisinden, gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine karşı darbe üstüne darbe vuruyor. 

Geçtiğimiz gün yapılan operasyonda İzmir’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine izmir polisi Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün koordineli çalışması sonucun da; metropol İlçe Bornova’ya  giriş yapmak üzere olan bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada, aracın içerisine zulalanmış vaziyette, 6 Kilo 465 gram metamfetamin maddesi, ile birlikte şüpheli şahsa ait Ruhsatsız tabanca ile birlikte çok sayıda tabanca mermisi ele geçirildi. Şüpheli şahıs S.D. soruşturmasının ardından Emniyete sevk edildi. Şüpheli şahıs işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edildi. Şüpheli (S.D.) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ardından İzmir Polisini başka bir başarılı operasyona daha imza atarak gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha indirdi.

Yine İzmir’e kaçak yollardan yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine bu sefer de,  Ödemiş Narkotik Grup Amirliği ekipleri çalışması sonucunda; İzmir Ödemiş ilçesi güzergahındaki operasyonda bir araçta arama yapıldı.  

Aramada Narkotik köpeği Marifet’in de yardımı ile yapılan aramada, aracın zulalarında ayrı ayrı 5 adet şeffaf poşet içerisine gizlenmiş 5 Kilogram metamfetamin maddesi Ele geçirildi.

İKİ OPERASYON DA İZMİR’DEN

Şüpheli şahıs F.S. gözaltına  alındı. Şüpheli Emniyetteki işlemleri ardından F.S İsimli şahıs mevcutlu olarak adliyeye sevk edilmiştir. Şüpheli şahıs gerekli işlemlerin yapılmasının ardından tutuklanarak cezaevine sevk edildiği de kaydedildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Medya Halkla İlişkiler  ve Protokol Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “İzmir Polisi olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam ediyor ve edecektir. Halkımızın desteklerini bekliyoruz. Gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine  fırsat vermesinler bize yardımcı olsunlar. Hep birlikte köklerini kazıyacağız.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir