DÜNYA GAZETESİ’NE NAZAR DEĞDİ, İSMİNİ DEĞİŞTİRİYOR İDDİALARINA CEVAP

Türkiye’nin önde gelen ekonomi gazetelerinden olan Dünya gazetesi bugün son sayısıyla çıktı, iddiaları yalanlandı. Yapılan açıklamada. “Dünya Gazetesi kapanıyor’ iddialarına ilk açıklama: Yolumuza devam ediyoruz. Dünya Grubu, Dünya Gazetesi’nin kapanma iddialarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, iddiaların gerçeğe aykırı olduğu vurgulanarak ”Dünya Gazetesi’nin yayın hayatı son bulmadı, Dünya yoluna devam ediyor” denildi.

Dünya gazetesi çalışanları tarafından yapılan açıklamada isim hakkı anlaşmasının yenilenemediği ve yola “Nasıl Bir Ekonomi” ismiyle devam edileceği bildirildi.

Kulislerde Dünya Gazetesinin sahibi Didem Demirkent’in isim hakkını kiralama için gazetenin genel yayın yönetmeni Hakan Güldağ’dan kiralama için çok yüksek para istediği konuşuluyor.

Bugün yeni şafak gazetesinde yer alan habere göre iddialarına cevap niteliğinde yalanlanarak, “Dünya Gazetesi kapanıyor’ iddialarına ilk açıklama: Yolumuza devam ediyoruz. Dünya Grubu, Dünya Gazetesi’nin kapanma iddialarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, iddiaların gerçeğe aykırı olduğu vurgulanarak ”Dünya Gazetesi’nin yayın hayatı son bulmadı, Dünya yoluna devam ediyor” denildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir