İZMİR POLİSİNDEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON !

İzmir polisinden uyuşturucu tacirlerine operasyon !

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Aliağa Narkotik Grup Amirliği ekiplerince İzmir’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi edinilmesi üzerine operasyon düzenlendi.

Aliağa ilçesinde durdurulan araçta ve İzmir Otogarında yapılan iki farklı operasyon neticesinde yapılan aramalarda; 5 Kilo metamfetamin maddesi ile birlikte 728 gram da kokain maddesi ele geçirildi.     

Araştırmalarına devam eden İzmir Polisi, yakaldıkları şüpheli şahısların, Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edildi. Ele geçirilmiş 3 şüpheli şahıs (E.E., S.D., M.A.) çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi..

Olayla ilgili yapılan açıklamada, “İzmir Polisi olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur, bilgilerini bizimle paylaşmalarını bekleriz. Onkarın desteği bixi dsha güçlü yapıyor.” Şeklinde ifadelere yer verildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir