İZMİR POLİSİ, SON OPERASYONUNDA DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMADI

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün son operasyonunda 293 kilo 950 gram daha uyuşturucu madde yakaladı.

Türkiye genelinde yapılan uyuşturucu madde ticareti ile ilgili operasyonlar devam ediyor. İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polis memuru ekipleri, yaptıkları en son operasyonda geçleri zehirlemeye çalışanlara göz açtırmayarak, 203 Kilo 950 Gram Esar maddesi ele geçirdi. Düzenlenen operasyonda yakalanan bir şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Türrkiye genelinde ki operasyonda çok başarılı operasyonlara imza atan İzmir Emniyet Müdürlüğü, Medya ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Menemen Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde; İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün desteğiyle Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polis memuru ekipleri tarafından ilimize doğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi edinilmesi üzerine; Menemen ilçesinde durdurulan kamyonda gerçekleştirilen operasyonda yapılan aramalarda; 203 Kilo 950 gram Esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilen şüpheli (S.M.) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır. İzmir Polisi olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.” Şeklinde açıklama yapıldı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir