İZMİR POLİSİ ÇOCUKLARA ENERJİ TASARRUFU İÇİN ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLEDİ

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MEDYA-HALKLA İLİŞKİLER VE PROTOKOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ÇOCUK ŞUBE, GELECEĞİMİZİN BİREYLERİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMLERİNE DEVAM ETTİĞİMİ DUYURDU.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü personeli, Dünya Tasarruf Günü nedeniyle çocuklara özel etkinlik düzenledi. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için, İzmir bölge elektrik dağıtımını üstlenen Gediz Elektrik A.Ş. ( GEDİAŞ) firması işbirliğinde, çocukları enerji tasarrufuna alıştırma ile ilgili bilgilendirme faaliyeti düzenledi.

İzmir polisi Çocuk Şube Müdürlüğü personeli, Dünya Tasarruf Günü’nde tasarrufa dikkat çekmek, çocukları alıştırmak ve hayata hazırlamak  için İzmir bölgesindeki Gediz Elektrik A.Ş.(GEDİAŞ) firması işbirliği ile bir etkinlik düzenledi. İzmir Emniyet Müdürlüğü,  gelecek kuşak çocukları hayata hazırlamak, bilgilendirmek faaliyetine;  enerji tasarrufunu da ekledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünün açıklamasında, “İzmir Polisinin enerji tasarrufu faaliyetine Bornova Uzun Hasan Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri katılmış, etkinlik sonrası çocuklara Enerji Avcıları Sertifikası ve hediye verilerek keyifli bir gün geçirmeleri sağlanmıştır. Çocuk Şube Müdürlüğü personeli olarak çocuklarımızı hayata hazırlak adına, enerji tasarrufunu aşılamak gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir