START BEAUTY İZMİR EXPO 2022’DE GÜZELLİK SIRLARI İLE BAŞLADI

Kişisel bakımdan, kozmetiğe, makyaj ve saç şovlarından, protez tırnak gösterisine, güzellik sektörüne dair her şey START BEAUTY İZMİR EXPO Fuarı’nda 2022’de 2’inci kez görücüye çıktı.

İzmir Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı START BEAUTY İZMİR EXPO 2022’de 2’inci kez Fairİzmir’de güzellik sırlaryla açıldı.

Güzellik, sağlık, bakım ve kozmetik sektörlerinin dev buluşması 21-23 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Alanında Avrasya’nın önde gelen ticari platformu katılımcıları ve ziyaretçilerine geçen yıl olduğu gibi 2022’de de önemli iş fırsatları sunacak.

Sektörün önde gelen firmalarından oluşan katılımcılar, yeni, teknolojik, son trend ürün ve hizmetlerini göz kamaştıran sunumlarıyla sergilemeye başladı. Yüksek profilli sektör profesyonellerinin ziyaretleriyle Fuar İzmir’de rekabet kapıları aralandı.

STRATEJİK İŞ FIRSATLARI!

Start Fuarcılık’ın İzmir Ticaret Odası, İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, İzmir Kuaförler Odası ile İzmir Berberler Odası işbirliğinde düzenlediği fuar, kentte ilgiyle karşılandı. Start Fuarcılık Genel Müdürü Ozan Öztürk “Güzellik, Bakım, Sağlık, Kozmetik ve Parfümeri sektörlerinde faaliyet gösteren üreticiler, distribütörler ve tedarikçilerin katıldığı önemli bir ihtisas fuarına bir kez daha İzmir’de ev sahipliği yapıyoruz. Rakiplerine karşı bir adım önde olmak isteyenler START BEAUTY İZMİR EXPO’da yerini aldı. Sektörün seçkin temsilcisi katılımcılarımız, vizyonlarını bir birinden özel stantlarında profesyonel ziyaretçilerimizin beğenisine sundu. Üretim ve pazarlama gücünün ortaya konduğu bu organizasyon iş fırsatlarını geliştirecek, yeni stratejik işbirlikleri sağlayacak. Güzellik sırları START BEAUTY EXPO ile İzmir’den yayılacak” dedi.

TREND DOKUNMA MESAFESİNDE

Müşterilerine en iyi hizmeti vermek için meslektaşlarının tüm yeniliklere açık olduğunu vurgulayan İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, “Meslektaşlarımızın bilgisini, becerisini trend ürünler önemli ölçüde desteklemektedir. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için dokunma mesafesine taşınan teknolojiyi bu fuarda inceliyoruz. Kendimizi güncelliyoruz. O nedenle güzellik fuarını destekliyoruz” dedi.

BAŞARI İVMESİ YÜKSELECEK

Güzellik ve bakım adına meslektaşlarının önemli bir hizmeti verdiğine dikkat çeken İzmir Kuaförler Odası Başkanı Sezai Apaydın, “Teknoloji baş döndüren bir hızda ilerliyor. Geçmişte saatlerce süren bir çalışmayla verdiğimiz hizmeti gelişen teknolojiyle saniyeler içinde gerçekleştirebiliyoruz. Bazen zaman kazandıran, bazen de hizmet kalitemizi arttıran ürün ve hizmetleri yakından takip ediyoruz. Bu teknolojiyi meslektaşlarımıza yaklaştırdığımız fuarın öneminin herkes farkında. Her geçen gün artacak başarı ivmesiyle bu organizasyonu desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BİRLİKTELİĞİMİZ SEKTÖRE GÜÇ VERİYOR

Güzellik ve bakım anlamında Avrupa standartlarında hizmet sunduklarını belirten İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyesi Osman Çapa, “Dünya standartlarının üzerinde hizmet veren meslektaşlarımızın ayağına son trendleri taşıyoruz. Avrupa ile yarışan bir fuarı bizim meslektaşlarımız sonuna kadar hak ediyor. İkincisini düzenlediğimiz bu fuar başarı çıtasını her geçen gün yükseltecek. Birlikteliğimiz sektörümüze güç verecek” diye konuştu.

RENKLİ ETKİNLİKLER VAR

Kişisel bakım ve kozmetik sektörünü bir araya getiren fuar, birbirinden özel şovlarla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaya başladı. Fuarda düzenlenen workshoplarlar, saç ve cilt bakım uygulamaları gibi etkinlikler ilgi ile takip ediliyor. İzmir Berberler Odası bir gün, İzmir Kuaförler Odası iki gün şov yapacak. Kosova ve İzmir Kuaförler Odası Dostluk Grubu’nun yapacağı saç şovu nefesleri kesecek.

ÜÇ GÜN SÜRECEK

Ulusal ve uluslararası profesyonel ziyaretçilerin ilgi gösterdiği 2. START BEAUTY İZMİR EXPO 21-23 Ekim 2022 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleşecek. Organizasyon ilk iki gün 10.30-19.30 üçüncü gün ise 10.30- 17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir