TEMŞAD BAŞKANI KÖKSAL : ŞEHİT AİLELERİ HER TÜRLÜ ÖVGÜ, SAYGIYI HAK EDİYOR

Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malülleri ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği (TEMŞAD) Fahri Genel Başkanı Süleyman Serhat Köksal, “Vatan uğruna canlarını ortaya koyan gazi ve şehitlerimizin aileleri her türlü övgü ve saygıyı hak etmektedir.” Dedi.

TEMŞAD Fahri Genel Başkanı Köksal, faaliyetleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Gazi ve Şehit Ailelerinin toplumsal hayata uyumunu sağlamakta en güçlü araçlardan biri de onlara yönelik olarak planlanan ve gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri olduğunu söyledi.

Köksal Gençlere, topluma ve çocuklara yönelik faaliyetleri hakkında da, “Çocuklarımıza Devlete karşı sevgi, saygı, güven ve sadakat hissi oluşturmak, Polisin, dolayısıyla Devletin koruyucu, kollayıcı, sosyal ve şefkatli yüzünü göstermek istiyoruz. 

Türk Polisi’nin kaçılan değil; sığınılan, kovalayan değil; kucak açan, Korkulan değil, güven duyulan ve halkına hizmet etmeyi kendine görev edinmiş, bunun karşılığında da hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeden görev yaptığını çocuklarımıza anlatmak ve aşılamak çok önemli. 

Çocuklara göstereceğimiz sevgi ve ilgi ile onların her zaman çevrelerinde güven duyabilecekleri Polislerin var olduğu bilincini kazandırmak istiyoruz. Şehit Aileleri ve Gazilerin hayata katılımını kolaylaştırmak, sosyalleşmelerini sağlamak ve toplumsal farkındalık oluşturmak amaçları hedeflenmiştir. Bu kapsamda; Ekim ayının ilk haftası, Kiraz ilçemize gidilmiş, bu ilçede bulunan Kiraz Ortaokulunda öğrencilere polis Şehit ve Gazi kavramları anlatılmış daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünde öğrencilere polislerin çalışmaları hakkında bilgi verilmiştir.Daha sonra öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilip tekrar okullarına bırakılmıştır.” Dedi. TEMŞAD Fahri Genel Başkanı Köksal, bu gibi faaliyetlerin devam edeceğini, vatandaşların da desteklemesi gerektiğinin de altını çizdi

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir