İZMİRLİ SANAYİCİ VE EKONOMİ DÜNYASI İZTO KOMİTE VE MECLİS SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİ

İZMİRLİ SANAYİCİ VE EKONOMİ DÜNYASI İZTO KOMİTE SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİ, ÖZGENER GÜÇLENEREK GÜVEN TAZELEDİ

İzmir’in önümüzdeki 4 yılına yön verecek, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulunu belirleyecek komite seçimleri tamamlandı. İZTO’da tek ve en güçlü Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mahmut Özgener de komitelerden daha da güçlü şekilde çıkarak güven tazeledi.

İZTO’DA RAKİPSİZ ADAY MAHMUT ÖZGENER

İİzmir Ticaret Odası meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminin ilk etabı tamamlandı. Gaziemir Fuar İzmir’de gerçekleşen seçimlerde 80 meslek grubundan 186 meclis üyesi ve 452 komite üyesi belirlendi.

İZTO’da bulunan 80 komite seçimleri 03 Ekim’de sabah saatlerinden başladı. 80 komitelerden kimisi 4, kimisi 3 kimisinde de 2 grup yarışırken, yüzde 83’ü çoğunluğu ise tek adayla seçime girdi.

FUAR İZFAŞ’ ta yapılan seçimlere, öğle saatlerinden sonra ise seçimlere katılım hızlanarak sanayici, ekonomi dünyası ve  iş insanlarını akınına uğradı, yollarda trafik kilitlendi.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) seçimlerine İZTO Başkanı Mahmut Özgener’in tek aday olarak girdi.

Seçimde komite ve meclis üyesi seçimleri öncesi bir ilk yaşandı. 80 komitenin 66’sı tek liste ile seçime girdi. 14’ündeki yarıştan 66 komitenin tek liste çıkarması Özgener’in 4 yıllık başkanlığı döneminin güçlenerek onayı anlamına geldiği ifade edildi.

 Fuarİzmir’de İZTO meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçildi. Meclis üyeleri ise 8 Ekim’de kenfi aralarında toplanarak İZTO Yönetim Kurulu Başkanını belirleyecek.. İZTO’da sadece reklamcılık, hafriyat, mobilya, gayrimenkul değerlendirme, mimarlık, iklimlendirme, restoran, demirçelik, et ve hayvancılık, seramik, plastik, mesleki danışmanlık, inşaatçılık ve lojistik komitelerinde listeler yarıştı.

Mahmut Özgener, Eylül ayı başında adaylığını açıklarken, “Devam ettirdiğimiz ve aynı heyecanla hayata geçirmeyi dilediğimiz yeni projelerimizin bizlere yüklediği sorumlulukla yeniden aday olma kararımı sizlerle paylaşıyorum.” Şeklinde konuşmuştu.

Öte yandan son İZTO meclisinde temizlik grubu mevcut başkanı ise, başkan aday olduğunu ancak seçimlere girmeme kararını kürsüden ilan etmişti, Özgener ise seçimlere katılma çağrısında bulunmuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir