TOLKAR’IN YENİ ÜRETİM TESİSİ AÇILDI

Tekstil terbiye ve endüstriyel çamaşır makineleri sektöründe 53 yılı geride bırakan, bu zaman zarfında sürekli olarak gelişimi, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen Tolkar Makine, gelişim ve ilerleyişini hızla sürdürüyor.

İzmir’de bir aile şirketi olarak kurulan, üretim yelpazesinde her kapasiteden çamaşırhane ve tekstil terbiye makineleri bulunan, kendi alanında dünyanın lider markalarının da distribütörlüğünü yapan Tolkar’ın yeni üretim tesisi hayata geçiyor.

Tolkar’ın İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üçüncü üretim tesisinin açılışı 23 Eylül Cuma günü saat 18.30’da gerçekleşecek. Açılışta sektör temsilcileri ve iş dünyasından isimler yer alacak.

Sektöründe lider marka…

Son teknolojiyle üretim yapan, 300’den fazla çalışanı ve sektörün en kaliteli tamamlayıcı ürünlerinin distribütörlüğü ile Türkiye’nin en büyük üreticisi unvanını alarak pazar lideri konumuna gelen Tolkar, çeşitli modellerden yılda ortalama olarak 3 bin 500 makine üretiyor. Bu ürünlerini 90’dan fazla ülkeye de ihraç ederek, dünyada bilinen bir marka konumunda olan Tolkar, tüm gelişimi boyunca teknolojik, ekolojik ve ekonomik farklar yaratmayı kendine misyon edinmiş bir marka olarak öne çıkıyor.

Gelecek kuşaklar için daha temiz bir dünya…

Teknolojik, ekolojik ve ekonomik olarak açık ara fark yaratan buluşlarını patentler ile koruma altına alan Tolkar’ın doğaya ve çevreye verilen zararları minimize ederek gelecek kuşaklara daha temiz bir dünya bırakmayı hedeflediğini dile getiren Tolkar Makina Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace; “Her geçen gün bünyemize kattığımız teknolojiler ve markalarla yolumuza hızla devam ediyoruz. Son olarak yeni üretim tesisimizi hayata geçiriyoruz. Yeni üretim ve çalışmalarımıza ev sahipliği yapacak tesisimiz için Tolkar ailesi olarak çok heyecanlıyız. Heyecanımızı paylaşmak için bekliyoruz” dedi. 

Karace, “Dünyada değişmeyen tek şeyin değişim olduğu bilinciyle, günümüzde sürdürdüğümüz misyon doğrultusunda gelecekte de yeni nesillere örnek bir marka olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir