İZMİR EMNİYETİ’NDEN “ÖZEL KARDEŞİMİZE ÖZEL DOĞUM GÜNÜ” SÜPRİZİ

Özel Kardeşimize Özel Doğum Günü

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, doğum gününü polislerin kutlamasını isteyen Bornova’daki “özel kardeşimiz” İhsan Can Şener’e sürpriz kutlama yaptı.

İzmir Bornova’da Engin Şener isimli bir vatandaşın “otizmli oğlu İhsan Can Şener’in Doğum gününde polislerle kutlama isteğine duyarsız kalamadılar. İhsan Can Şener’in 16 Ağustos’ta doğum gününün de birlikte kutlayarak sürpriz yaptılar.

Engin Şener’in çocuğunun polislerle kutlamayı çok istediğini Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine; Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus ekipleriyle birlikte sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Protokol ve Halkla İlişkiler Makamından yapılan açıklamada; “Bornova Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ellerine bir pasta alarak minik İhsan Can Şener’in evine giderek sürpriz yaptı. Karşısında polisleri gören İhsan Can şaşkınlık ve sevinç yaşadı. Doğum günü pastasındaki mumları üfleyen İhsan Can Şener’in mutluluğu görmeye değerdi.” Denildi.

Ayrıca Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus ekipleriyle birlikte sürpriz doğum günü kutlamasında ayrıca İhsan Can ve kardeşine uzaktan kumandalı polis arabası hediye edildi. Sürpriz etkinlik sonrası miniklerimiz ve ekiplerimiz hatıra fotoğrafı çektirmeyi iseteğini de yerine getirdiler.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir