İGC ÜYESİ, İZMİR BASININ DUAYENLERİNDEN HAMDİ TÜRKMEN VEFAT ETTİ

İzmir’in medyasının tanımış duayen gazetecilerinden Hamdi Türkmen vefat etti İzmir Gazeteciler Cemiyeti(İGC)’de başsağlığı mesajı yayınladı mesajda; “Üyemiz, İzmir basının duayen isimlerinden Hamdi Türkmen vefat etmiştir. Tüm basın camiamıza, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” Denildi.

Hamdi Türkmen’e son veda

İzmir basının usta kalemi, duayen gazeteci, Hamdi Türkmen, 8 Ağustos tarihinde düzenlenen programla son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Sevenlerinin usta gazeteciye son kez veda edeceği program akışı şöyle olacaktır:

Cenaze merasimi 8 Ağustos 2022, Pazartesi

– Saat 11.00: Havagazı Fabrikası içinde bulunan Cemiyet Binası önünde tören düzenlenecek

– Saat 12.00: Göztepe Spor Kulübü önünde tören düzenlenecek 

-Saat 13.22: Öğle namazına müteakip Hamidiye Camii’nde düzenlenecek cenaze töreni

(Cenaze töreninin ardından Karabağlar Paşaköprü Mezarlığında defnedilecek.

Hamdi Türkmen kimdir?

Hamdi Türkmen, Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Gazeteciliğe 1970 yılında Akşam Gazetesi’nin İzmir bürosunda başladı. Ege Ekonomi ve Yeni Asır’da çalıştı. Spor, polis, ekonomi, şehir ve belediye muhabiri olarak çalıştı. 1984 yılında Yeni Asır’da Haber Müdürü oldu. Günaydın Gazetesi İzmir bürosunda Yazı müdürlüğü, köşe yazarlığı yaptı. Yeniden Yeni Asır’a geçti. Köşe Yazarlığı ile genel müdürlük görevini üstlendi. Bir süre Yenigün Gazetesi’ni çıkardı. Milliyet Gazetesi’nde Milliyet Ege ekinde köşe yazıları yazmıştır. Meslek hayatına Dokuz Eylül Gazetesi’nde köşe yazarı olarak devam etmekteydi. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir