ŞEHİT POLİS KIZI TÜREME’Yİ EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ İZMİR’E GELEREK TEBRİK ETTİ

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret etti.

ŞEHİT POLİS KIZI TÜREME’Yİ EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ İZMİR’E GELEREK TEBRİK ETTİ.

Çeşitli temaslarda bulmak için İzmir’e gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret etti

Emmiyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Girne Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Uçak Mühendisliği bölümünü birincilikle bitiren Şehit Polis Memuru Nail Türeme’nin kızı Ece Özge Türeme’yi de tebrik etti. Şehit polis kızı Ece Özge Türeme’yi İzmir Emniyet Müdürlüğü Makamında kabul eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Şehid Nail Türeme’nin kızı Ece Özge’yi akademik başarısından dolayısıyla tebrik etti.

Emniyet Genel Müdür Aktaş, başarılarının devamını dileyerek,yardımcı olacaklarını da ifade ederek çeşitli hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AKTAŞ İZMİR GÜVENLİK TOPLANTISI’NA KATILDI

Ziyaretin ardından, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş başkanlığında “Güvenlik ve Değerlendirme Toplantısı” ’nda İzmir’in konuları ele alınarak emniyetle ilgili brifing alıp, konuların çözümüyle ilgili son gelişmeler de görüşüldü.

“Güvenlik ve Değerlendirme Toplantısı”’na İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Asayiş Daire Başkanı Vedat Mercan, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Hakkı Seydioğulları, KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu, İnşaat-Emlak Daire Başkan Vekili Ahmet Nehar Poçan, Trafik Başkan Yardımcısı Ümit Mutlu ve İl Emniyet Müdür Yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir