CANNES TEKSTİL İLE BOD YAPI EVLENDİ…

Cannes Tekstil sahibi- iş insanı Cansen Kırıkkaya ile iş insanı Bod Yapı yöneticisi Görkem Özkan, evliliğe “Merhaba Dünya” dediler!

Cansen ile Görkem evlendi, ancak Balayını Akdeniz’de tercih etmeleri ise İzmirli turizmcileri üzdü


Cannes Tekstil sahibi- iş insanı Cansen Kırıkkaya ile iş insanı- Bod Yapı yöneticisi Görkem Özkan, Wyndham Grand İzmir Özdilek’de düzenlenen görkemli bir düğün ile yaşamlarını birleştirdi.

Özdilek Holding Turizm ve Otelcilik eski CEO’su Kâşif Özkan- İnci Özkan çiftinin oğulları Görkem Özkan ile, CNS Tekstil sahipleri Canan ve Şener Kırıkkaya çiftinin kızları Cansen Kırıkkaya’nın havuzbaşında gerçekleşen düğünü İzmir’in iş dünyasından, bürokratlardan önemli isimleri bir araya getirdi.  
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un kıydığı nikahın tanıkları arasında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlarından Burhan Özfatura, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bod Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Nazım Özkan, Anayasa Eski Komisyon Başkanı Ahmet İyimaya, Özdilek AVM Market Müdürü İlker Gündüz, Wyndham Grand İzmir Özdilek Genel Müdürü Funda Çam, Avukat Pınar Benli ve iş insanı Gülçin Kırıkkaya yer aldı.
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın da katıldığı gecede Canan ve Şener Kırıkkaya’nın dans gösterileri geceye renk kattı. Cansen ve Görkem balayı tatili için Akdeniz Bölgesi’ni tercih etti. Bu tercihin ise İzmirli turizmcileri üzdüğü öğrenildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir